Ugye Te is részt vettél már valaha a Jaguár Média ügyfélpartiján? Ha véletlenül mégsem, és érkezik a meghívó, az ideire feltétlenül gyere el, hiszen 10 évesek leszünk. Már most, amikor még javában tartanak a korlátozó intézkedések, bizakodva nézünk a nyári hónapok elé és szinte mindennap beszélünk arról, mikor, hol rendezzük meg és milyen extrákkal dobjuk fel ezt a decenniumot.

Honnan is indultunk? Már a cég alapítása után felmerült a gondolat, hogy a Partnerek bizalmát és hűségét egy olyan eseményen háláljuk meg, ahol együtt ehetünk, ihatunk, beszélgethetünk, mulathatunk egy lazább, kötetlenebb környezetben. Kezdetben a Stex termei bizonyultak jó választásnak. Az étterem tulajdonosa ismerős volt, ebből a pozícióból mindig könnyebb megszervezni egy eseményt. Ha ismerjük a vendéglátóhely adottságait, az ételek minőségét, a felszolgáló személyzet barátságosságát, lendületét, az már fél siker.

Korábban rendezvényszervezőként nagyon szerettem a Columbus hajóra vinni bármilyen eseményt, legyen az üzleti vagy akár privát, például esküvő. Jól ismertem a helyszín profizmusát, ráadásul az úszó teraszról elénk táruló panoráma, a Budai Vár mögött lebukó nap percekig odaragasztja a tekintetet. Mennyei érzés egy pohár jó bor társaságában ezeket a fényeket csodálni.

Amikor először felmerült bennünk a helyszín váltás gondolata és megmutattam Attilának a hajót, bennem semmi kétely nem merült fel, hogy itt a vendégeink remekül fognak szórakozni. A megbeszélés után, kifelé a hajóhídon az első kérdésem az volt a főnökömhöz: „-Hogy érezted magad? Milyen volt a chi?” Persze fülig ért a szája. Ez a legfontosabb. Ha a helyszínen feszengve érzed magad, a hideg futkos a hátadon, akkor gyorsan hagyd el, mert valami nincs rendben. De ha ennek ellenkezőjét tapasztalod, akkor tégy próbát!

A másik újítás, amivel feldobtuk az addig is jó hírnek örvendő jaguáros rendezvényeket, hogy tematikát társítottunk az alkalomhoz, mert ehhez passzolva választhatjuk meg ötletesen a dekorációt, illetve az interaktív programokat is. Ezzel még szórakoztatóbbá és feledhetetlenebbé varázsolhatjuk az estét.

Így történt, hogy szerveztünk egy péntek 13-ára virradó estén Szerencsehozó Éjszakát, ahol zsákbamacskába rejtett egyedi idézetek, sorsjegyek kíséretében várták a vendégeket, számos újabb szerencsére okot adó interaktív játékkal. Következő alkalommal szerveztünk egy mini kaszinót, végül retro partit, ami olyan jól sikerült, hogy meg kellett ismételni. A tombola vagy kvíz állandó elemmé vált, ahol mindig arra törekedtünk, hogy értékes fődíjjal legyen gazdagabb a nyertes. Az nem volt szempont, hogy haza is tudja vinni, így éjszakázott még egy napot a hajón a boldog nyertes ajándéka, egy camping bicikli. A rendezvények után mindig izgatottan lapozgattuk az este folyamán kihelyezett vendégkönyvet, jókat derültünk a humoros üzeneteken és ezúton is köszönjük a sok-sok szívecskét!

Az idei rendezvény tematikája adott: a szép kerek szülinapunk. Tele a fejünk tervekkel, és reméljük hamar eljön az a nap, amikor megünnepelhetjük.

 

VEDD FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK!