Push notification

Push notification

Weboldalaink segítségével 1,2 milliós lakossági adatbázist építettünk, akik számára reklám tartalmú push notification-t küldhetünk. Ezek a webes értesítések minden esetben képernyőre kerülnek, ha a felhasználónak meg van nyitva a böngészője.

A szolgáltatás előnye, hogy gyorsan és megbízhatóan terelhető általa nagy mennyiségű látogató partnereink oldalára, így egy rövidebb lefutású kampány során is támaszkodhatunk rá. A 2020-as Black Friday alkalmával 30 000 átkattintást is szállítani tudtunk partnerünk számára egyetlen nap alatt.

Mobilon és asztali gépen egyaránt működik ez a hirdetési megoldás. Platform, eszköz, geolokáció és korábbi kampányadatok alapján targetálható az adatbázis.

Tájékoztató letöltése

Ne maradj le Magyarország legújabb és legprofibb hirdetési platformjáról!

Konzultálj értékesítőnkkel most!

További szolgáltatásaink

eDM (elektronikus direkt marketing, email marketing)

EDM

Az Elektronikus Direkt Marketing a mai napig az egyik legjelentősebb és a leghatékonyabb csatorna, ha jól használják.

Hitelválasztó

hitelválasztó

A hitelválasztó.hu egy független banki összehasonlító oldal. Nagy volumenű pénzügyi termékekre affinis felhasználók elérését biztosítja.

Call Center

call center

Call Centerünk 2015-ben kezdte meg működését. Az egyik legfontosabb jellemzője, hogy saját, közel 600.000 fős adatbázissal rendelkezik.

Adatbázis építés

adatbázis építés

Számodra is fontos saját adatbázisod építése? Esetleg nagyobb ütemben szeretnél fejlődni? Bármelyikről is van szó, mi biztosan tudunk segíteni!