Elektronikus Direkt Marketing

EDM

Az Elektronikus Direkt Marketing (rövidebb nevén: ,,eDM”) az egyik leghatékonyabb online marketing csatorna. Gyors, személyes, költséghatékony és pontosan mérhető! Egy jól megtervezett és igényes email marketing kampány hatékonysága bármely más marketing eszköz eredményességével vetekszik.
Magyarország legnagyobb eDM szolgáltatójaként folyamatosan szakértelmet és erőforrásokat fektetünk be, hogy adatbázisaink nagy mennyiségük mellett minőségileg is a legmagasabb szintet képviseljék. Ennek eredményeképpen megrendelők széles köre választja szolgáltatásainkat.  Belföldi lakossági és céges adatbázisainkat külföldi eléréssel is kiegészítettük. Szlovákiai adatbázisunkat rövidesen további európai országok eDM adatbázisa követi egyre színesedő portfóliónkban.
Fontos kiemelnünk, hogy reklámcélú kampányainkat az email címek tulajdonosainak előzetes és kifejezett hozzájárulásával, hazai adatvédelmi és GDPR előírásokat is teljes körűen betartva küldjük!


Email marketing lakossági

5 adatbázisunkban több mint 4M user adatait tároljuk, melyeket folyamatosan frissítünk, profilozunk. Piacvezető elérésünket jelenleg 70+ passzív és viselkedés alapú filterrel targetálhatjuk.

Jaguár adatbázis, elem szám:
978 000

Enicon adatbázis, elem szám:
878 000

Network adatbázis, elem szám:
610 000

Optin adatbázis, elem szám:
817 000

Smart Data adatbázis, elem szám:
450 000


E-MAIL MARKETING SZLOVÁKIA

 

Nemzetközi piacra lépésünk első adatbázisa. Friss építésű 100.000 cím, jól használható szűrési lehetőségekkel.

Szlovák adatbázis, elem szám:
100 000

Ügyfeleink mondták rólunk

Immár 5 éve dolgozunk együtt a Jaguár Média Kft. szakértői csapatával eDM kampányaink kivitelezésében. Együttműködésünk a kezdetek óta zökkenőmentes, a kapcsolattartóink nem csak szakértői a területnek, hanem rendkívül segítőkészek is. Proaktív módon támogatják a számunkra optimális megoldások megvalósítását, amelyek elvezetnek az általunk kitűzött célok eléréséhez.

Streit Judit

eCommerce Manager, Samlerhuset Group BV

Évek óta dolgozunk a Jaguár Médiával magas szintű szakmai hozzáértésüknek, továbbá minőségi adatbázisaiknak köszönhetően. Széles körű elérést biztosítanak számunkra az e-Dm piacon, ezzel támogatva minket akvizíciós céljaink elérésében.

Dunai Zsolt

Head of Online Sales, CIB Bank Zrt.

Teszteld adatbázisainkat most

Jelenleg is szállítunk számos cégnek konverziókat, kattintásokat, vagy akár elérést.
Konzultálj értékesítőnkkel most!

További szolgáltatásaink

Hitelválasztó

hitelválasztó

A hitelválasztó.hu egy független banki összehasonlító oldal. Nagy volumenű pénzügyi termékekre affinis felhasználók elérését biztosítja.

Push Notification

push notification

1,2 milliós lakossági adatbázisunk számára reklám tartalmú webes értesítéseket küldhetünk. Ezek minden esetben képernyőre kerülnek, ha a felhasználónak meg van nyitva a böngészője.

Call Center

call center

Call Centerünk 2015-ben kezdte meg működését. Az egyik legfontosabb jellemzője, hogy saját, közel 600.000 fős adatbázissal rendelkezik.

Adatbázis építés

adatbázis építés

Számodra is fontos saját adatbázisod építése? Esetleg nagyobb ütemben szeretnél fejlődni? Bármelyikről is van szó, mi biztosan tudunk segíteni!