Elektronikus Direkt Marketing

Mi az az elektronikus direkt marketing?

Az Elektronikus Direkt Marketing (rövidebb nevén: ,,eDM”) a mai napig az egyik leghatékonyabb online direkt marketing csatorna. Az email címek tulajdonosainak előzetes és kifejezett hozzájárulásával, hazai adatvédelmi és GDPR előírásokat is figyelembe véve jogszerűen folytatunk reklámcélú kampányokat. A reklámkampány során a leprogramozott kreatívokat egy sikeres teszt után az adatbázisban szereplő email címekre a megadott szűrések alapján kiküldjük. Egy jól megtervezett, és igényes email marketing kampány hatékonysága a google és facebook csatornák hatékonyságával vetekszik.

Tekintsd meg adatbázisainkat most:

Jaguár adatbázis, elem szám:
978 000

Enicon adatbázis, elem szám:
878 000

Network adatbázis, elem szám:
610 000

Optin adatbázis, elem szám:
817 000

Smart Data adatbázis, elem szám:
450 000

Enicon B2B adatbázis, elem szám:
132 000

Szlovák adatbázis, elem szám:
100 000

Ügyfeleink mondták rólunk

Immár 5 éve dolgozunk együtt a Jaguár Média Kft. szakértői csapatával eDM kampányaink kivitelezésében. Együttműködésünk a kezdetek óta zökkenőmentes, a kapcsolattartóink nem csak szakértői a területnek, hanem rendkívül segítőkészek is. Proaktív módon támogatják a számunkra optimális megoldások megvalósítását, amelyek elvezetnek az általunk kitűzött célok eléréséhez.

Streit Judit

eCommerce Manager, Samlerhuset Group BV

Évek óta dolgozunk a Jaguár Médiával magas szintű szakmai hozzáértésüknek, továbbá minőségi adatbázisaiknak köszönhetően. Széleskörű elérést biztosítanak számunkra az e-Dm piacon, ezzel támogatva minket akvizíciós céljaink elérésében.

Dunai Zsolt

Head of Online Sales, CIB Bank Zrt.

Teszteld adatbázisainkat most

Jelenleg is szállítunk számos cégnek konverziókat, kattintásokat, vagy akár elérést.
Konzultálj értékesítőnkkel most!

További szolgáltatásaink

HITELVÁLASZTÓ

A hitelválasztó.hu egy független banki összehasonlító oldal, ahol az oldal felhasználói számos bank hitelajánlatát tekinthetik meg.

GRANDE

Tarts lépést! A Grande egy forradalmi applikáció mobiltelefonodra, ami egyesíti a legújabb felhasználói trendeket és hirdetési megoldásokat.

CALL CENTER

Call Centerünk 2015-ben kezdte meg működését. Az egyik legfontosabb jellemzője, hogy saját, közel 600.000 fős adatbázissal rendelkezik.

ADATBÁZIS ÉPÍTÉS

Számodra is fontos saját adatbázisod építése? Esetleg nagyobb ütemben szeretnél fejlődni? Bármelyikről is van szó, mi biztosan tudunk segíteni!