Adatbázis építő szolgáltatásunk új lábbal bővül. Célunk, hogy a klasszikus nyereményjátékokkal operáló oldalunk, a regisztraljesnyerj.hu mellé egy olyan site-ot építsünk fel, ahol elsősorban a véleményfelmérésen, tippjátékon, tudás alapú kérdőíveken van a hangsúly. Ezzel olyan felhasználókat is megszólíthatunk majd, akiket a korábbi nyereményjátékokkal nem sikerült.

Az platform előnye lehet, hogy hipotézisünk szerint a regisztrálók több kérdésre is hajlandóak lesznek válaszolni, így a szokásos 1-2 szűrőkérdés helyett egy tematikus felmérésbe akár 3-5 kérdés is feltehető lesz. Így pontosabb szűrési lehetőségek állnak rendelkezésünkre, hogy leadeket generáljunk ügyfeleink számára.

Annak érdekében, hogy minimalizáljuk a felhasználónkénti megjelenő kérdések számát, szakaszossá tettük a regisztrációt. Előbb megadja az alapadatokat (név, email cím, életkor, nem, irányítószám, telefonszám), majd ezen adatok birtokában tölti be a rendszer a kérdéseket. Partnereink szűrőkérdései csak a releváns csoport számára fog betöltődni, így az 50 év feletti csoportot célzó hallókészülékkel kapcsolatos kérdések nem fognak megjelenni 50 év alatti usereknek, a nőket célzó étkészletes kérdés nem fog betöltődni férfiaknak, stb.

Tehát egyrészt a játékok tematikájának megváltoztatásával, másrészt a rendszer felokosításával igyekszünk biztosítani azt, hogy a regisztrálók a korábbinál több releváns kérdést válaszoljanak meg, így több partnert tudunk majd egyszerre a korábbinál akár jobb minőségű leadekkel is kiszolgálni.

 

 

VEDD FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK!