Call Center

Call Center

Call Centerünk 2015-ben kezdte meg működését. Az egyik legfontosabb jellemzője, hogy saját, közel 600.000 fős adatbázissal rendelkezik, mely hosszútávon garantálja a stabil működést, hiszen nem függ külső partnerek adatbázisától.

Több projektet is futtatunk, az igényfelméréstől kezdve a lead-generáláson keresztül egészen a termékértékesítésig. Kollégáink közül többen rendelkeznek PSZÁF vizsgával, így akár pénzügyi termékekkel kapcsolatos megrendeléseket is tudunk vállalni. Büszkén mondhatjuk magunkról, hogy a call centerünkben a piaci átlagnál jóval kisebb a fluktuáció, mert abban hiszünk, hogy a megfelelő légkört megteremtve a call centeres munkát is lehet hosszú távon végezni. Ezzel is garantáljuk a stabil és kiszámítható működést a partnereink számára.

Ügyfeleink mondták rólunk

Pontos, precíz munkavégzés, mind a vezetőségtől és az értékesítők részéről. Megbízhatóság 100%, rugalmasság 100%.

Szendrey László

Telemarketing, Print and Club5 manager, Studio Moderna 2000 TV-Shop Kft

Érdekel a Call center valamely szolgáltatása?

Vedd fel a kapcsolatot most valamely értékesítőnkkel!

További szolgáltatásaink

EDM

Az Elektronikus Direkt Marketing a mai napig az egyik legjelentősebb és a leghatékonyabb csatorna, ha jól használják.

hitelválasztó

A hitelválasztó.hu egy független banki összehasonlító oldal, ahol az oldal felhasználói számos bank hitelajánlatát tekinthetik meg.

grande

Tarts lépést! A Grande egy forradalmi applikáció mobiltelefonodra, ami egyesíti a legújabb felhasználói trendeket és hirdetési megoldásokat.

adatbázis építés

Számodra is fontos saját adatbázisod építése? Esetleg nagyobb ütemben szeretnél fejlődni? Bármelyikről is van szó, mi biztosan tudunk segíteni!