Call Center

Call Center

Call CenterCall Centerünk 2015-ben kezdte meg működését. Az egyik legfontosabb jellemzője, hogy saját, közel 600.000 fős adatbázissal rendelkezik, mely hosszútávon garantálja a stabil működést, hiszen nem függ külső partnerek adatbázisától.

Több projektet is futtatunk, az igényfelméréstől kezdve a lead-generáláson keresztül egészen a termékértékesítésig. Kollégáink közül többen rendelkeznek PSZÁF vizsgával, így akár pénzügyi termékekkel kapcsolatos megrendeléseket is tudunk vállalni. Büszkén mondhatjuk magunkról, hogy a call centerünkben a piaci átlagnál jóval kisebb a fluktuáció, mert abban hiszünk, hogy a megfelelő légkört megteremtve a call centeres munkát is lehet hosszú távon végezni. Ezzel is garantáljuk a stabil és kiszámítható működést a partnereink számára.

Ügyfeleink mondták rólunk

Pontos, precíz munkavégzés, mind a vezetőségtől és az értékesítők részéről. Megbízhatóság 100%, rugalmasság 100%.

Szendrey László

Telemarketing, Print and Club5 manager, Studio Moderna 2000 TV-Shop Kft

Érdekel a Call center valamely szolgáltatása?

Vedd fel a kapcsolatot most valamely értékesítőnkkel!

További szolgáltatásaink

eDM (elektronikus direkt marketing, email marketing)

EDM

Az Elektronikus Direkt Marketing a mai napig az egyik legjelentősebb és a leghatékonyabb csatorna, ha jól használják.

Hitelválasztó

hitelválasztó

A hitelválasztó.hu egy független banki összehasonlító oldal. Nagy volumenű pénzügyi termékekre affinis felhasználók elérését biztosítja.

Push Notification

push notification

1,2 milliós lakossági adatbázisunk számára reklám tartalmú webes értesítéseket küldhetünk. Ezek minden esetben képernyőre kerülnek, ha a felhasználónak meg van nyitva a böngészője.

Adatbázis építés

adatbázis építés

Számodra is fontos saját adatbázisod építése? Esetleg nagyobb ütemben szeretnél fejlődni? Bármelyikről is van szó, mi biztosan tudunk segíteni!