Manapság sokat hallunk az adatbázis építés fontosságáról, és nem véletlenül, hiszen egy releváns adatbázis a cégek legnagyobb értéke. A kiválóan szegmentált, minőségi lista garantálja a hírlevelek hatékonyságát, és az abból következő kiugró árbevételt.

Az értékes adatot a felprofilozott, aktív userek adják, és ez a legerősebb eszközünk a közvetlen értékesítésre. És mitől lesz igazán jó egy adatbázis?

  • GDPR kompatibilis: a GDPR-nak és a magyar jogszabályi előírásoknak is 100%-ban megfelelő, jogilag is profin kezelt, garantáltan legális és használható adatok;
  • Saját adat: a személyre szabottan épített adatbázist átadjuk, mely onnantól a megrendelő saját adata, bármilyen csatornán keresheti, sajátjaként kezelheti azokat;
  • Naprakész: az adatbázis friss adatokat tartalmaz, folyamatosan karbantartják. Évente az adatbázisok 25%-a lemorzsolódik az e-mail cím változások és leiratkozások miatt.

A Jaguár Média segít abban, hogy költséghatékonyan építse fel az Ön számára releváns adatbázist. Igény esetén egyedi szűrőkérdéssel filterezett aktív usereket adunk át. Több éves tapasztalatunk és tudásunk segítségével járulunk hozzá az üzletük további sikeréhez.

 

 

VEDD FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK!